КЪЩИ в комплекс ЛЕЙК ПАРК до язовир Искър с.Горни окол

Contact for price

Details

Самостоятелни парцели с изградена инфраструктура

с квадратури от 555 кв.м. до 2134 кв.м. с цена от 150€/м2 83250€

  • Студиа и лофтове
  • Редови къщи
  • Самостоятелни къщи
  • Парцели и къщи по индивидуален проект

с възможност за проектиране на къща по индивидуално строителство. Мащабен комплекс от типа ‘Residential & Golf Community’ и ще включва голф игрище, петзвезден хотел, паркови и жилищни зони със семейни и ваканционни имоти. Проектът е разположен в района на язовир Искър, само на 30 км от София. Обградено във всички посоки от простор и зеленина, мястото се отличава с панорами към язовира и околните планини. В комплекса ще бъдат изградени още училище, магазини, офисна зона и допълнителни пространства за спорт, релакс и забавления. Проектът ще предостави възможност за нов начин на живот

Проекта е разделен на няколко фази, като първата от тях включва голф игрище с Клуб Хаус и академия, хотел, линеен парк с тематични зони и лесопарк 2020г.

При Фаза 1 ще започне и строителството на първите жилищни сгради – редови и самостоятелни къщи, брандирани жилища Pullman Living, студиа и лофтове. През същата година ще започне и изграждането на цялостната инфраструктура, която ще обслужва сградите и съоръженията от Фаза 1 – улична мрежа, водо- и електроснабдяване, пречиствателна станция.
При Фаза 2 от развитието на проекта ще бъдат изградени училище, магазини, офисна зона и пространства за спорт, релакс и забавления. Проектът ще предостави възможност за нов начин на живот, който носи уюта на дома и емоцията по време на ваканция.

През 2022 г. ще бъде откриването на международното голф игрище, проектирано от European Golf Design. Разположено на 1 000 метра надморска височина, върху площ от 650 дка, голф игрището на OKOL Lake Park ще представлява уникално по рода си спортно съоръжение, което ще се отличава с изключителни гледки към яз. Искър, Рила и ски пистите на Боровец.

 Lake Park е вдъхновен от идеята за детство на свобода, от красотата на българската природа и стремежа към здравословен начин на живот. Основният замисъл на проекта е създаването на място, което предлага всички удобства и възможности за модерен живот, работа и отдих, в близост до природата.

план

къщи В1 – 100 m2 двот 500 m2 с ПАРКОМЯСТО цена € 153750

самостоятелни къщи B1 : 100 m2 двот 500 m2 с ПАРКОМЯСТО цена € 153750
6 къщи, разположени в специално обособена зона на първа линия на голф игрището. Ситуирани са в непосредствена близост до центъра на селището, с чудесна панорама към Рила и южно изложение.
7 къщи, разположени на първа линия на голф игрището, в непосредствена близост до хотелския комплекс – офертата е изчерпана.
арх. ПланЦЕНА € с ДДС описание_на_имот_ЛЕЙК_ПАРКетаж
ност
площ м2парцел м2парко мястоситуацияместо положение технически паспорт
отвори планВ1153750самостоятелни Къщи В1 са лимитирани серии, разположени в две зони:

6 къщи, разположени в специално обособена зона на първа линия на голф игрището. Ситуирани са в непосредствена близост до центъра на селището, с чудесна панорама към Рила и южно изложение.
Състоят се от един жилищен етаж с просторна дневна част и кухня с трапезария, две спални и две бани. Разполагат със самостоятелни дворове. Всички къщи се предлагат в пълна степен на завършеност, обзаведени съобразно предварително разработения интериорен проект.

Вариант ‘Премиум Плюс’ – с включено подвижно обзавеждане във всички помещения.
1100500даотвори ситуацияотвори мастер планотвори тех. паспорт

къщи В2 с две спални и две бани къщи В2+ с три спални и три бани на първа линия на голф игрището

къщи В2 В2+   са лимитирана серия имоти, разположени в специално обособена зона на първа линия на голф игрището . Ситуирани са в непосредствена близост до центъра на селището, с чудесна панорама към Рила и южно изложение.
Състоят се от един жилищен етаж с просторна дневна част и кухня с трапезария. Къщите B2 разполагат с две спални и две бани, а къщите B2+ с три спални и три бани.  И двата типа имоти разполагат със самостоятелни дворове.
Всички къщи се предлагат в пълна степен на завършеност, обзаведени съобразно предварително разработения интериорен проект.
Вариант ‘Премиум Плюс’ – с включено подвижно обзавеждане във всички помещения
арх. ПланЦЕНА € с ДДС описание_на_имот_ЛЕЙК_ПАРКетажплощ м2Спалнипарцел м2парко мястоситуацияместо положение технически паспорт
отвори планВ2198500Къщите В2   на първа линия на голф игрището . до центъра на селището, с чудесна панорама към Рила и южно изложение.
Състоят се от един жилищен етаж с просторна дневна част и кухня с трапезария. Къщите B2 с две спални и две бани, самостоятелни дворове.
1110.72500даотвори ситуацияотвори мастер планотвори тех. паспорт
отвори планВ2+248500Къщите  B2+  на първа линия на голф игрището . до центъра на селището, с чудесна панорама към Рила и южно изложение.
Състоят се от един жилищен етаж с просторна дневна част и кухня с трапезария , три спални , три бани и самостоятелни дворове.
1136.413650даотвори ситуацияотвори мастер планотвори тех. паспорт

Къщи от Тип 1

Къщите от Тип 1 са изпълнени в терени М10, М12, М14, М16 и М18, съобразно спецификите на конкретните терени и ориентацията към заобикалящите панорами.
Състоят се от един жилищен етаж със светла височина 10 фута (3.05 м), на който е разположена просторна дневна част и кухня с трапезария, две спални и две бани, тоалетна и голямо преддверие.
Къщите разполагат с два входа – главен от юг към жилищната част и второстепенен от запад с достъп от паркомясто, покрито с пергола.
Къщите разполагат със самостоятелни дворове, които се състоят от цветна градина откъм улицата и заден двор, граничещ с голф игрището, както и с веранда с югоизточно изложение.
Всички къщи се предлагат в пълна степен на завършеност в два варианта и могат да бъдат обзаведени съобразно предварително разработения интериорен проект или по индивидуално задание според специфичните изисквания на конкретния клиент.
Вариант ‘Премиум Стандарт’ – завършени „до ключ“, без подвижно обзавеждане
Вариант ‘Премиум Плюс’ – с включено подвижно обзавеждане във всички помещения с изключение на детските стаи
арх. ПланЦЕНА€ с_ДДС по БДС  ЦЕНА€ с_ДДС до ключЦЕНА€ с_ДДС с обза- вежданеописание_на_къщи_тип1__ЛЕЙК_ПАРКетаж- ностплощ м2спал нитера са м2двор м2покрито парко мястоситуацияместо положение технически паспорт
отвори планМ14219300274900301400един жилищен етаж със светла височина 10 фута (3.05 м), на който е разположена просторна дневна част и кухня с трапезария, две спални и две бани, тоалетна и голямо преддверие. Къщите разполагат с два входа – главен от юг към жилищната част и второстепенен от запад с достъп от паркомясто, покрито с пергола,  самостоятелни дворове, които се състоят от цветна градина откъм улицата и заден двор, граничещ с голф игрището, както и с веранда с югоизточно изложение.  1143,3276,2774320,31отвори ситуацияотвори мастер планотвори тех. паспорт

къщи Тип 2

Къщите от Тип 2 са изпълнени в терени М4 и М6, съобразно спецификите на конкретните терени и ориентацията към заобикалящите панорами.
Състоят се от един жилищен етаж със светла височина 10 фута (3.05 м) и едно полуподземно ниво. На първи жилищен етаж е предвидена дневна част с трапезария, кухня с бар, две спални с прилежаща баня, трета и четвърта спалня с прилежаща баня и гардеробна и тоалетна към тях. На полуподземно ниво се намира гараж, предназначен за две коли, тоалетна с предверие и техническо помещение. Двата етажа са свързани посредством стълбище и вътрешен коридор.
Къщите разполагат с отделен вход и самостоятелен двор, който се състои от цветна градина откъм улицата и заден двор, граничещ с голф игрището.
Къщите разполагат и с веранда с южно изложение към първи жилищен етаж с достъп от дневната зона и две от четирите спални.
Всички къщи се предлагат в пълна степен на завършеност в два варианта и могат да бъдат обзаведени съобразно предварително разработения интериорен проект или по индивидуално задание според специфичните изисквания на конкретния клиент.
Вариант ‘Премиум Стандарт’ – завършени „до ключ“, без подвижно обзавеждане
Вариант ‘Премиум Плюс’ – с включено подвижно обзавеждане във всички помещения с изключение на детските стаи

къщи Тип 3

къща тип 3

къщи Тип 4

къща тип 4

къщи Тип 5

къща тип 5

Редови къщи

редови къщи

Брандирани къщи

Брандирани къщи – петзвездно качество с управление, обслужване и поддръжка

студия и лофтове

сгради с малки студия и лофтове
сграда 2
сграда 2 студио М
сграда 2 студио G
сграда 6
сграда 6 студио G
сграда 6 студио Q

ГОЛФ ИГРИЩЕ площ 650 дка

професионално ГОЛФ ИГРИЩЕ & АКАДЕМИЯ с площ от 650 дка , дължина от 7000 ярда и прилежащ Club House
Атрактивни зони за голф , Разположено на 1 000 метра надморска височина

Plans

план ПАРЦЕЛИ

ПЛАН ГОЛФ ИГРИЩЕ

  • ID: 16990
  • Views: 959